Welkom op de website van Blaak & Breederveld

Leo, Bram & Richard

Blaak & Breederveld staat voor de twee naamgevers van het bedrijf, Leo Blaak en Bram Breederveld. De oprichters en naamgevers kennen elkaar al jaren en hebben in 1997 de krachten gebundeld om een eigen kantoor te starten. In 2017 is Richard Macco als derde partner toegetreden. Alvast op papier kennismaken met de drie partners?

Leo Blaak

Kiest aan het begin van zijn loopbaan voor de Belastingdienst en gaat (middel-)grote ondernemingen controleren en fraudeonderzoeken uitvoeren. Maakt de overstap naar een van de vier grootste accountantskantoren, om vervolgens te kiezen voor een middelgroot kantoor. Groeit van belastingadviseur en accountant uit naar kantoorleider en lid van de maatschap. Begint in 1997 in Naaldwijk met Bram Breederveld zijn eigen kantoor. Is vooral inzetbaar bij vraagstukken waar financiën en belasting elkaar ontmoeten. Voorbeelden: bedrijfsopvolging, pensioenen, personeelsmanagement, de aan- en verkoop van bedrijven en financiële planning.

Bram Breederveld

Begint zijn carrière bij de Belastingdienst, gericht op de controle van (middel-)grote ondernemingen. Wordt vanaf 1985 belastingadviseur en accountant bij een middelgroot accountantskantoor. Groeit door tot kantoorleider en lid van de maatschap. Kiest in 1997 voor het zelfstandig ondernemerschap, samen met Leo Blaak. Is binnen Blaak & Breederveld vooral adviserend actief. Voelt zich op zijn best in trajecten waar financiën, belastingen en ondernemerschap elkaar ontmoeten, met name bij bedrijfsopvolging, strategie,  begeleiden van bedrijven in problemen, financiering  en het ontwikkelen van en beleggen in onroerend goed.

  

Richard Macco

Start zijn loopbaan bij Blaak & Breederveld Accountants. Volgt tegelijkertijd de opleiding HBO Accountancy en studeert af als accountant. Specialiseert zich vervolgens in de controlepraktijk. Is vanaf 2011 eindverantwoordelijk voor de wettelijke controleopdrachten van Blaak & Breederveld Accountants. Ziet het daarnaast als een uitdaging om ondernemers te adviseren in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Volgt Leo op als kantoorleider. Wordt zelfstandig ondernemer en treedt in 2017 toe als partner van Blaak & Breederveld Accountants.