Bereikbaarheid van ons kantoor tussen 24 juni 2024 en 19 juli 2024 én vanaf medio augustus 2024 tot medio september 2025: Vanwege bouwwerkzaamheden zal de Dijkweg, gelegen tussen de Kleine Woerdlaan en de Verdilaan, afgesloten worden voor verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid via de Kleine Woerdlaan.

Acountancy. Exact weten waar u aan toe bent

De adviseurs die verder denken dan de cijfers

Als accountant zijn wij er voor u om grip op de cijfers te houden. Jaarrekeningen, rapportages, begrotingen, alles. Maar we zeggen er eerlijk bij: er zijn meer accountantskantoren die dat tot in de puntjes beheersen. Wat we bij Blaak & Breederveld méér doen, is die cijfers gebruiken als inspiratie om ondernemers te wijzen op de kansen die er zijn. Investeringsmogelijkheden. Mogelijkheden om meer winst te behalen, door kosten te drukken of prijzen te verhogen. Kansen om risico’s te minimaliseren.

Samenstellen

De jaarrekening is veel meer dan het document dat de Belastingdienst, de banken en andere stakeholders van uw bedrijf vragen. Het is vooral de financiële graadmeter voor uw onderneming. Eén die van onmisbare betekenis is voor de toekomstige bedrijfseconomische of financiële keuzes die u gaat maken. Daarom gaat het samenstellen van uw jaarrekening bij Blaak & Breederveld verder dan alleen maar het voldoen aan alle wettelijke vereisten.

We zorgen er vooral voor dat u ermee vooruit kan, letterlijk en figuurlijk: als betrouwbare en inspirerende managementinformatie. Die nemen we trouwens graag samen met u door, om trends te signaleren en ontwikkelingen te analyseren.

Controlefunctie

Nog iets wat andere zelfstandige kantoren in het Westland ons niet nazeggen: Blaak & Breederveld heeft een WTA-vergunning, de vergunning om de jaarrekeningen van middelgrote en grote ondernemingen te controleren. Daarmee zijn we de adviseur die voor elk bedrijf - van groot tot klein - de dienstverlening exact op maat kan toesnijden.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?