Werken bij

De accountants waar het leuker werken is

Met iets meer dan 20 medewerkers begrijp je dat we niet elke week een vacature hebben. Wel zoeken we met enige regelmaat versterking. Vooral door de groei in onze werkzaamheden. Het personeelsverloop bij Blaak & Breederveld is namelijk minimaal. En als er iets is dat duidelijk maakt dat het bij ons plezierig werken is, zijn het wel die lange dienstverbanden.

Initiatief? Graag!

In een kantoor als het onze krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Alles ligt niet vast in procedures en protocollen, er is hier niets in beton gegoten. We houden van mensen die niet afwachten maar zelf het initiatief nemen. Dat je met die mentaliteit ver kunt komen, bewijzen onze eigen mensen die meegegroeid zijn met onze organisatie.

En de arbeidsvoorwaarden?

Als HRM-adviseurs nemen we ook onze eigen arbeidsvoorwaarden serieus. Maak je daar dus geen zorgen om: die liggen op het niveau dat je van ons verwacht. Belangrijker is dat jij met jouw talent een plek vindt waar dat kan gedijen. Waar je gewaardeerd wordt. En waar je in aanraking komt met een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven, zodat je je blik verruimt en je horizon verbreedt.

O ja, onze locatie mag er ook zijn: het gezellige centrum van Naaldwijk. Bekijk hieronder of er een passende vacature is. En als je van het initiatief nemen bent: stuur een open sollicitatie als er nu niets bij staat. Tot ziens!

Jouw talent optimaal benutten. Dat is werken bij Blaak & Breederveld.