Bereikbaarheid van ons kantoor tussen 24 juni 2024 en 19 juli 2024 én vanaf medio augustus 2024 tot medio september 2025: Vanwege bouwwerkzaamheden zal de Dijkweg, gelegen tussen de Kleine Woerdlaan en de Verdilaan, afgesloten worden voor verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid via de Kleine Woerdlaan.

Werken bij

De accountants waar het leuker werken is

Met zo'n 20 medewerkers begrijp je dat we niet elke week een vacature hebben. Wel zoeken we met enige regelmaat versterking. Vooral door de groei in onze werkzaamheden. Het personeelsverloop bij Blaak & Breederveld is namelijk minimaal. En als er iets is dat duidelijk maakt dat het bij ons plezierig werken is, zijn het wel die lange dienstverbanden.

Initiatief? Graag!

In een kantoor als het onze krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Alles ligt niet vast in procedures en protocollen, er is hier niets in beton gegoten. We houden van mensen die niet afwachten maar zelf het initiatief nemen. Dat je met die mentaliteit ver kunt komen, bewijzen onze eigen mensen die meegegroeid zijn met onze organisatie.

Wat hebben wij te bieden?

Als HRM-adviseurs nemen we ook onze eigen arbeidsvoorwaarden serieus. Maak je daar dus geen zorgen om: die liggen op het niveau dat je van ons verwacht. Belangrijker is dat jij met jouw talent een plek vindt waar dat kan gedijen. Waar je gewaardeerd wordt. En waar je in aanraking komt met een dwarsdoorsnede van het Nederlandse bedrijfsleven, zodat je je blik verruimt en je horizon verbreedt.

  • Een goede werk privé balans vinden wij belangrijk. Spontaan een dagje vrij nemen, omdat het lekker weer is, kan hier zeker.
  • Vrijheid in hoe je jouw werk organiseert en om dit op jouw eigen manier te doen (uiteraard conform wet- en regelgeving).
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarissen zijn bij ons bovengemiddeld en jouw salaris groeit mee met jouw ontwikkeling.
  • Bij ons bepaal jij zelf tot hoe ver jouw ambitie reikt. Wij faciliteren jou bij jouw loopbaan, jij bepaalt het tempo en de invulling. Dit zie je onder andere terug in onze uitgebreide studiefaciliteiten.
  • We gaan mee met de digitale ontwikkeling, zodat we meer tijd hebben voor persoonlijk contact met onze klanten.

O ja, onze locatie mag er ook zijn: het gezellige centrum van Naaldwijk. Bekijk hieronder of er een passende vacature is. En als je van het initiatief nemen bent: stuur een open sollicitatie als er nu niets bij staat. Tot ziens!

Onze vacatures

Het mag helder zijn, het gaat bij ons om mensen: onze klanten en onze medewerkers. En beiden groeien lekker door. Om die reden zoeken wij nu nieuwe collega's voor de controlepraktijk.

Zit er iets voor jou bij? Bekijk dan snel via onderstaande link wat de functie inhoudt. Wellicht kunnen we jou dan binnenkort als collega verwelkomen!

Salarisadministrateur

 

Jouw talent optimaal benutten. Dat is werken bij Blaak & Breederveld.