Fiscale advisering

De adviseurs die de belastingdruk beheersbaar houden

Aan de hoeveelheid wetten en regels op fiscaal gebied kunnen we helaas niets veranderen. Leuker kunnen ook wij het niet maken. Vindingrijker wel. Binnen de fiscale regelgeving bestaat er ook nog zoiets als de juiste interpretatie ervan. Als fiscaal adviseur zijn we er vooral sterk in om - binnen de wettelijke beperkingen - de belastingdruk voor ondernemers op een aanvaardbaar niveau te houden.

Verder kijken dan uw fiscale belang

We zijn gewend de fiscale aspecten van de zaak - zoals dat heet - integraal beet te pakken. Met andere woorden: verder kijken dan alleen maar die belastingdruk. Bij ons fiscaal advies betrekken we bijvoorbeeld ook zaken als investeringsruimte of investeringssubsidies. We komen met tips om de winst fiscaal te optimaliseren. Of we adviseren u om een investering nét iets anders te plannen. Daarnaast hebben we onder andere ruime ervaring in advisering bij fusies en overnames, herstructureren, bedrijfsopvolgingsfaciliteit (BOF) en estate planning.

Van aangifte tot advies

Natuurlijk zijn wij er om alle denkbare aangiften in goede banen te leiden, van de vennootschaps- en omzetbelasting tot en met de inkomsten- en schenkingsbelasting. Met die uitgebreide expertise kunnen we plannen van uw kant goed van de fiscale consequenties voorzien. Bijvoorbeeld als u van plan bent een concurrent in te lijven, de zaak wilt herstructureren of van een eenmanszaak naar een BV-structuur toe wilt. En nog een voordeel van Blaak & Breederveld: onze integrale blik. Fiscaal kan het allemaal rooskleurig lijken, maar hoe pakt het bedrijfseconomisch uit?

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?