Over ons

De accountants die er voor ondernemingen én ondernemers zijn

Ja, er staat ‘accountants’ in onze naam. Geen speld tussen te krijgen. Maar dat ‘accountants’ doet ook een beetje zakelijk aan. Alsof het bij Blaak & Breederveld Accountants alleen maar om cijfertjes en ondernemingsresultaten gaat. Integendeel, het gaat bij ons om mensen. Om mensen die hun droom najagen. Om mensen die als derde generatie het familiebedrijf willen voortzetten. Om mensen die een idee hebben dat de wereld vooruit helpt. Om mensen die het leuk vinden om het beter te doen dan de concurrentie. En om nog heel veel andere mensen die bij ons klant zijn.

 

We zijn er voor ondernemers zoals u

Natuurlijk zijn we er om uw zakelijke belangen te behartigen. Maar wat Blaak & Breederveld misschien wel het meest typeert is onze aandacht voor u als ondernemer. We zijn de sparringpartner die op cruciale momenten pal naast u staat. We zijn dat klankbord voor beslissingen die u niet een-twee-drie neemt. We zijn de spiegel die als objectieve adviseur eerlijk voor zijn mening uitkomt.

Want cijfers zijn heel erg belangrijk, maar dan toch vooral om ondernemers vooruit te helpen. Daarom zijn we een accountantskantoor dat goed kijkt wat een ondernemer wil. Als je dat weet, dan kunnen we effectief sturen op de doelen die u zichzelf heeft gesteld.

Alle disciplines van een professioneel kantoor

Met een team van ruim 20 medewerkers staan we elke dag voor u klaar. Klein genoeg om de plezierige band met een ondernemer op te bouwen waardoor die met een gerust hart allerhande vragen bij ons neerlegt. En groot genoeg om precies die disciplines in huis te hebben die bij een professioneel kantoor horen. Zoals een WTA-vergunning waardoor we ook ondernemingen van dienst kunnen zijn die controleplichtig zijn. En breed opgeleide adviseurs die zich thuis voelen in het mkb.


Met die brede expertise zijn we ook in staat een vraag ‘integraal’ te bekijken. In goed Nederlands: er rekening mee houden dat een advies ook op een ander terrein impact kan hebben.

Even onze klanten voorstellen

Bij Blaak & Breederveld komt u een dwarsdoorsnede van het bedrijfsleven tegen, in alle sectoren van de economie. We werken voor grote, gevestigde ondernemingen die al een eeuw bestaan en we werken voor ambitieuze starters. Veel van die bedrijven houden de Westlandse economie draaiend. Maar we zijn ook goed vertegenwoordigd in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Tot en met internationaal opererende bedrijven. Het is ook die verscheidenheid die ons scherp houdt.

Een Westlands kantoor

U vindt ons pand midden in het Westland, aan de Dijkweg 2 in Naaldwijk. Dan kan het niet anders of het Westlandse DNA is terug te vinden in onze aanpak. Praktisch, laagdrempelig en ondernemend. Creatief, slagvaardig en direct. Geen duur rapport schrijven als het ook met één mailtje af kan. Niet de boekhouder zijn van de jaarrekening, maar de adviseur die elke dag alert is. En niet de accountant van de zaak, maar ook één die u als persoon door en door kent.

Jouw talent optimaal benutten. Dat is werken bij Blaak & Breederveld.