Bereikbaarheid van ons kantoor tussen 24 juni 2024 en 19 juli 2024 én vanaf medio augustus 2024 tot medio september 2025: Vanwege bouwwerkzaamheden zal de Dijkweg, gelegen tussen de Kleine Woerdlaan en de Verdilaan, afgesloten worden voor verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid via de Kleine Woerdlaan.

Bedrijfsadvies

De adviseurs die ook de bedrijfseconoom van de zaak zijn

Niet iedere klant van Blaak & Breederveld heeft de luxe van een eigen bedrijfseconomisch specialist. Maar elke klant heeft die bedrijfseconomische expertise wel heel dichtbij: via de specialisten van Blaak & Breederveld. Steeds meer ondernemers ontdekken dat het interessant is om die expertise al in een vroeg stadium aan tafel te hebben bij een groot aantal beslissingen. Voorbeelden van bedrijfseconomisch advies zijn ondernemings- en investeringsplannen, bedrijfsopvolging en financieringsaanvragen.

Verder kijken dan die ene vraag

Zaken als een bedrijf overnemen, stoppen met werken of bedrijfsopvolging raken ook de privésfeer. Onderwerpen waar je het in goed vertrouwen met je adviseur over moet kunnen hebben. In de wetenschap dat die adviseur - in ieder geval bij ons - verder kijkt dan die ene vraag, en alle aspecten meeneemt die óók om de hoek komen kijken. Die integrale blik is part of the deal bij Blaak & Breederveld. Zakelijk en privé. Want het gaat ons niet alleen om de onderneming, het gaat ook om de ondernemer.

We bekijken een vraag daarom nooit eendimensionaal. Want in het ondernemersbestaan heeft een beslissing vaak meerdere facetten. Het is precies het integrale advies dat u van Blaak & Breederveld kunt verwachten dat het verschil maakt.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?