Administratie

De accountants die er zijn voor uw rust

Bij geen enkel bedrijf is de administratie de core business van de zaak. Maar zónder een waterdichte administratie wordt het ondernemersleven er onnodig spannend op. Een goed ingerichte administratie geeft overzicht. En ‘overzicht’ betekent in ondernemerstaal: rust. De zekerheid dat u in één keer weet welke inkoopfacturen nog moeten worden betaald. Van welke debiteuren u hoeveel geld tegoed heeft. Of hoeveel er op de lopende rekening van de zaak staat.

Uw administratie stroomlijnen

Die rust is het automatische gevolg van een goed ingerichte administratie. Precies het terrein waar we bij Blaak & Breederveld alle knowhow van in huis hebben. We adviseren u met alle plezier over een administratie die voor u efficiënt is om bij te houden en verhelderend om te raadplegen.

En als u die hele uitzoekerij het liefst uit handen geeft omdat uw medewerkers beter zijn in ander werk, dan doen wij het. Heeft u een eigen afdeling administratie, dan is het weer prettig dat we altijd standby zijn. Met één telefoontje of mailtje krijgt u antwoord op de specialistische vragen.

Visionplanner: alles in beeld, alles in de cloud

Om het nóg makkelijker te maken, werken we bij Blaak & Breederveld met Visionplanner. Het is een digitaal dashboard om snel inzicht te krijgen in de complete administratie. Alles zit erin: snel inzicht in de tussentijdse cijfers, liquiditeitsprognoses en begrotingen. En over het handige dashboard dat er bij hoort, hebben we klanten zelfs horen zeggen dat het de administratie voor hen een stukje leuker heeft gemaakt.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?