Personeel/HRM

De adviseurs die er ook voor uw personeel zijn

Het mag dan bij het ene bedrijf nog traditioneel ‘personeelszaken’ heten en bij het andere meer eigentijds ‘HRM’: in beide gevallen heb je als ondernemer een grote verantwoordelijkheid richting medewerkers. Die medewerkers rekenen erop dat de loonadministratie gelijke tred houdt met de cao. Die medewerkers stellen er ook prijs op dat de betalingen elke maand op tijd zijn. En dan zijn er ook nog de fiscus, het UWV en pensioenfondsen die ondernemers houden aan een correcte afhandeling.

Hele traject of een deel?

Als accountantskantoor hebben we die specifieke kennis óók in huis. Nog altijd hebben we klanten voor wie we het gehele traject regelen, zodat ze nergens meer omkijken naar hebben. En voor klanten die een kleiner of groter deel zelf doen, is het handig om die vraagbaak direct te kunnen bellen of mailen. Vragen over de cao-bepalingen, vergoedingen of verstrekkingen of de werkkostenregeling? We hebben meteen het antwoord of bellen, mailen of appen niet veel later terug met Westlandse slagvaardigheid.

Ook beleidsmatig

Blaak & Breederveld is er niet alleen voor dat directe antwoord op alledaagse vragen. We kijken ook graag samen met ondernemers vooruit: met een futureproof personeelsbeleid, HR-strategie of hoe u het ook wilt noemen. Vertaald in arbeidsvoorwaarden waarmee u in de personeelswerving minimaal één streepje voor heeft op de arbeidsmarkt.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?